Ets a: Portada > Pregons

Pregons del 7 de juliol de 2017


- L'Associació Baronia d'Entença organitza el divendres 7 de juliol de 17:00h a 21:00h i el dissabte 8 de juliol de 10:00h a 13:30h una lliga del joc Xwing, queden convidats tots els pilots, més informació al Facebook.


- La Penya Blaugrana de Móra d'Ebre organitza una sortida al Camp Nou, el divendres dia 11 d'agost, per veure el partit de futbol de la Supercopa, entre el Barça i el Reial Madrid.

Preu de l'entrada amb autobús inclòs, 100€. Places limitades.

Per més informació i reserva d'entrades, a Comercial Llauradó de Móra d'Ebre.


- Els quintos i quintes el 1999 de Móra d'Ebre informen a tota la població que el proper divendres dia 7 de juliol a les 23:30h realitzaran una festa amenitzada pels millors Djs de la zona i internacionals, a la Plaça de Toros de Móra d'Ebre.

Tota la població queda convidada a la vetllada!


- L'Ajuntament comunica a tots els interessats, que la unitat mòbil de la inspecció tècnica de vehicles agrícoles té previst venir a la població el proper dimarts 25 de juliol.

Els interessats en passar la inspecció caldrà que passin per l'Ajuntament a apuntar-s'hi.


- L'Ajuntament comunica a tota la població que demà 6 de juliol cap al final del matí s’obriran les places d’aparcament del Passeig del Pont.


- L'Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d'Ebre, us convida a assistir a la cloenda del Curs de Dansa d'Estiu, aquest dissabte 8 de juliol a les 10:00h a la Llanterna Teatre Municipal.


- La Regidoria de Festes de l'Ajuntament i la Comissió de Festes comuniquen que aquest divendres 7 i dissabte 8 de juliol a partir de les 19:00h, tindrà lloc els Vins de la Ribera Móra d'Ebre 2017, a la Plaça de l'Estrella.

Us hi esperem a tots!


- L'Ajuntament informa a la població que no visualitzi correctament la televisió, que s'ha solucionat el malentès pel qual l'empresa encarregada de la reparació gratuïta de l'averia no cobria algunes d'aquestes reparacions.

Per tal de resoldre aquest problema, els afectats podeu consultar a Llega800, gestora encarregada de solucionar qualsevol afectació.

  • e-mail: ayuntamiento@llega800.es
  • Telèfon: 900 833 999

- L'Ajuntament comunica que el diumenge 9 de juliol, a les Piscines Municipals, es celebrarà una nova edició del "Mulla't", a benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple.


- L'Oficina Jove de la Ribera d'Ebre té previst fer un curs de robòtica per joves d'entre 14 a 18 anys a Móra d'Ebre.

Per més informació i inscripcions podeu trucar al Consell Comarcal, 977 40 15 51.

Termini d'inscripcions: 7 de juliol.


- La Biblioteca Comarcal informa que demà dijous 29 de juny a les 19:30h tindrà lloc la presentació del llibre “Camins d’aigua i foc” d’Elena Solé, a càrrec de Jordi Duran, director del Consorci per a la Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre.

- Els Mossos d'Esquadra informen a la població que recentment han tingut coneixement de diversos incidents amb persones que han patit pràctiques presumptament fraudulentes per part d'operaris de companyies de manteniment de gas butà. Les presumptes revisions que es porten a terme per part d'aquests operaris són, en alguns casos innecessàries, i les factures per les reparacions efectuades, són desorbitades.

Les persones afectades són, en la majoria dels casos, gent d'edat avançada.

En cas que hi hagi persones afectades, els recordem que podria tractar-se d'una estafa, així que els instem que presentin denuncia als Mossos d'Esquadra.

Les persones que tinguin dubtes poden fer la consulta a l'Agència Catalana del Consum, trucant al 012.

- El Monestir Sagrat Cor de Jesús comunica que dimecres 28 de juny a les 17:00h de la tarda, a la sala de conferències del Monestir de les Monges Mínimes, es clausurarà el curs de conferències sobre la venerable Sor Filomena Ferrer, a càrrec del Mn. Joan Bajo.

Esteu tots invitats a assistir per conèixer la vida i missatge d'aquesta insigne filla de Móra d'Ebre.


- L'Ajuntament i l'Esplai Treu Banya de Móra d'Ebre informen a tots els pares i mares que demà dimecres 28 de juny a les 20:00h al Centre Cívic La Magdalena hi haurà una sessió informativa sobre el Casal d'Estiu.


- L'Ajuntament comunica que ja estan a la venda els tiquets pel dinar dels "Àpats en Companyia" del dia 2 de juliol.

Els podeu adquirir al Casal de Jubilats.


- La Biblioteca Comarcal informa que a partir d'avui comença l'horari d'estiu, que és el següent:

Matins: de dilluns a divendres de 9:00h a 13:30h.

Tardes: dimarts i dijous de 16:30h a 20:30h.


- L'Associació Baronia d'Entença recorda a tots els nens que vulguin participar en el concurs de diorames de Playmobil, que tindrà lloc a La Llanterna els dies 1 i 2 de juliol, que poden passar per Casa la Carreres per recollir les bases i inscriure's abans del dia 28 de juny, places limitades.


- Es comunica a tots els interessats en fer una foguera durant la Revetlla de Sant Joan, dins el casc urbà de Móra d'Ebre, que han de passar per les oficines de l'Ajuntament.


- Esquerra-Móra d'Ebre us convida a visitar l'exposició "Catalunya Bombardejada" tots els dies laborables de 18:30h a 20:30h, fins el 30 de juny, al local de la Societat Obrera.


- L'Ajuntament comunica a tota la població que a partir del dimecres 21 de juny es posaran a la venda els abonaments de la Piscina Municipal de 11:00h a 14:00h, a les oficines de l'Ajuntament. Les piscines obriran el dia 24 de juny a les 11:00h i l'entrada serà gratuïta.


- La Penya Blaugrana de Móra d'Ebre organitza una sortida a Barcelona, aquest diumenge dia 25 de juny per la tarda, per veure el partit de futbol entre el Barça B i el Racing de Santander, per disputar l'ascens a segona divisió. Preu de l'entrada amb autobús inclòs, 20€. Per més informació i reserva d'entrades, a Comercial Llauradó de Móra d'Ebre.


- L'Ajuntament comunica que ja estan obertes les inscripcions pel sopar popular de la Revetlla de Sant Joan 2017, que es celebrarà el divendres 23 de juny al barri de Cardona. Podeu apuntar-vos a l'Ajuntament en horari d'oficina i al Centre de Bellesa Visage.


- El Centre de Formació d'Adults de Móra d'Ebre comunica que del 19 al 27 de juny de 12:00h a 13:00h s'obri el període de preinscripció dels cursos d'anglès, català, castellà, i informàtica (diferents nivells), preparació proves d'accés grau mitjà i superior, i graduat en ESO. Per més informació podeu trucar al 977 40 27 79 o consultar a la pàgina web.

Ajuntament de Móra d'Ebre , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?