Ets a: Portada > Pregons

Pregons del 29 de maig de 2017


- El Casal de Jubilats informa que demà dimarts 30 de maig, a les 18:00h de la tarda, es realitzarà la última classe de l'Aula Universitària. Us hi esperem a tots!


- El Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre informa a la població de la obertura de les següents convocatòries de subvencions d'habitatge:

Subvencions per a la rehabilitació d'edificis per a l'any 2017

Subvencions per a obres d'arranjament en l'interior dels habitatges per a persones grans per l'any 2017

Per més informació al Consell Comarcal, 977 40 18 51.


- El dia 31 de maig a les 19.30 hores a la Biblioteca Comarcal, l’Antena del Coneixement de Móra d’Ebre organtiza la xerrada “T’agrada conduir? A les dones també. Analitzem la publicitat sexista”, a càrrec de la Dra. Ana Giménez, professora de Dret Civil a la URV.


- Creu Roja Joventut  organitza una recollida de material escolar nou o semi nou per a nens i nens de 3 fins a 14 anys.  Les persones interessades en fer alguna donació poden portar-ho al Col·legi Santa Teresa, Escola Lluis Viñas i Institut Julio Antonio fins el 16 de juny. Es recullen: Motxilles, estoigs, bosses petites (per dur l'esmorzar a l'escola). Llibretes petites de dues ratlles sense espiral.
Llibretes d'espiral tamany foli (de dues ratlles, de quadres). Llibretes de pentagrama. Folis. Blocs de dibuix. Carpetes (amb separadors i sense). Llapissos, gomes, maquinetes de fer punta, tisores i pegament. Bolígrafs (blau, roig i negre). Retoladors, colors de fusta, ceres manley i plastidecors. Compàs, joc de regles (transportador, escaire, cartabó i regle de 30 cm.). Diccionaris: català, castellà i anglès-català. Flauta. Calculadora senzilla. Llàpis de memòria.

- Esquerra-Móra us convida a visitar l'exposició temporal sobre Montserrat Roig, al local de La Societat Obrera, totes les tardes de dilluns a divendres, fins el 31 de maig, de les 18:30h a les 20:30h.

- Groc Espai d'Art organitza un campus creatiu de manualitats durant el mes de juliol, d'una dos o tres setmanes, a triar per l'alumne. Grups segons edats, a partir de 7 anys. Interessats adreceu-vos al taller (c/ Isabel, 6 de Móra d'Ebre) a les tardes a partir de les 17:30h, o truqueu al 656 35 55 41.

Ajuntament de Móra d'Ebre , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?